Combo Cleaning, opgericht in 2015, houdt zich bezig met food- en feed tank cleaning. De locatie in Born ligt strategisch in het middelpunt van de driehoek Zuid-Limburg, België en Duitsland, waarlangs zich ook een aantal stromen met tankbiertransport bewegen.

Naast het reinigen en desinfecteren kunnen de biertanks ook worden afgevuld met CO2-gas. Onze CIP-cleaning (Clean-In-Place) is geschikt voor RMO-reinigingen en biedt de mogelijkheid voor opstomen. Daarnaast beschikken wij over een drooginstallatie, met name voor bulktanks.

Met de uitbreiding en investeringen van onze cleaning in 2020 en 2021 is het aantal reinigingsstraten uitgebreid en beschikken wij over de juiste faciliteiten voor chauffeurs. Zo zijn er goede sanitaire voorzieningen, is er wifi beschikbaar en hebben wij een bewaakte parking.

Onze standaard openingstijden zijn van 06.00-21.00 uur, op maandagen zijn wij zelfs vanaf 05.00 uur geopend. Gedurende de winterperiode sluit de cleaning om 19.00 uur. In speciale gevallen kan, na telefonisch overleg, ook buiten de reguliere tijden ook iets extra afgesproken worden.

Bij Combo Cleaning wordt veel aandacht geschonken aan (voedsel)veiligheid en hygiëne. Wij beschikken over de benodigde certificering van ISO9001, SQAS (Safety and Quality Assessment) en kosher-cleaning. Daarnaast zijn wij lid van het ATCN (Nederlandse brancheorganisatie voor tankreiniging), waardoor wij ECD spoelcertificaten mogen verstrekken. Tevens zijn wij geaccrediteerd voor o.a. Heineken, AB Inbev en Döhler.

Vanwege de strengere eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit hebben wij additionele meetapparatuur tot onze beschikking. Tevens bestaat de mogelijkheid om restwater te testen naar de Duitse VDF normering. Daarbij kan desinfectie worden uitgevoerd en hebben wij faciliteiten voor ATP/troebelheidsmetingen(NTU) en de meting van CO2 en PH-waarden.

De synergie tussen onze business-units logistics, repair, cleaning en sales in Born geeft een meerwaarde vanuit ons 'One-Stop-Shop' concept. Hierbij continu gebruikmakend van onze vier kernwaarden; persoonlijke service, kwaliteit, innovatief denken en teamwork om onze klanten waar mogelijk te ontzorgen. 

Openingstijden

Ma 05.00-19.00 uur
Di -vrij 06.00-19.00 uur
Zat 08.00-12.00 uur

Combo Group

Leonard Langweg 10
6121 PA Born
The Netherlands

T: 0031 (0) 46 481 82 51


© Combo Group. All rights reserved.